PRIVACYVERKLARING

In verband met nieuwe wetgeving (AVG en GDPR) rondom privacy, hebben we een privacyverklaring nodig. Het is een belangrijk juridisch document om jouw gegevens te beschermen. In dit stuk is het beleid van Van Hoek & Steenkamer omtrent privacygevoelige informatie vast gelegd. Wij maken je graag duidelijk hoe wij met jouw gegevens omgaan, onze afspraken hierover staan in deze privacyverklaring.

Natuurlijk zullen we, als we al iets willen vastleggen, ook ons doel aan jou kenbaar maken.

Great Creators, Eastside Angels en Online Retreats maken onderdeel uit van Van Hoek & Steenkamer en staan onder Van Hoek & Steenkamer geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder KVK-nummer: 69571465. Aangezien de voernaam  Van Hoek & Steenkamer is, spreken wij in deze Privacyverklaring steeds over Van Hoek & Steenkamer. Alles wat op Van Hoek & Steenkamer betrekking heeft, heeft ook op Great Creators, Eastside Angels en Online Retreats betrekking.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Van Hoek & Steenkamer kan persoonsgegevens over jou verwerken, doordat jij gebruik maakt van de diensten van Van Hoek & Steenkamer, en/of omdat jij deze zelf bij het invullen van een contactformulier op een van de websites aan Van Hoek & Steenkamer verstrekt. Van Hoek & Steenkamer kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Jouw voor- en achternaam
  • Jouw bedrijfsnaam
  • Jouw adresgegevens of die van het bedrijf waar jij werkt
  • Plaatsnaam & Postcode
  • Jouw telefoonnummer
  • Jouw e-mailadres
  • Jouw IP-adres

WAAROM HEEFT Van Hoek & Steenkamer GEGEVENS NODIG?

Van Hoek & Steenkamer verwerkt jouw persoonsgegevens om telefonisch contact met jou op te kunnen nemen als jij daarom verzoekt, en/of om jou schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen. Daarnaast kan Van Hoek & Steenkamer jouw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van opdracht.

HOE LANG Van Hoek & Steenkamer GEGEVENS BEWAART?

Van Hoek & Steenkamer bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Jouw gegevens worden niet bewaard indien er geen overeenkomst met jou tot stand komt. Als we gegevens met toestemming hebben verkregen, kan op het moment dat jij dat wilt, de toestemming ook weer ingetrokken worden.

DELEN MET ANDEREN

Van Hoek & Steenkamer verstrekt jouw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Anders zien wij geen noodzaak tot het delen van jouw gegevens.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de websites van Van Hoek & Steenkamer worden automatisch algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van jouw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Van Hoek & Steenkamer gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden zeker niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Van Hoek & Steenkamer maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en indien van toepassing hoe effectief de Adwords- advertenties Van Hoek & Steenkamer bij Google zoekresultaat pagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Van Hoek & Steenkamer te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Van Hoek & Steenkamer heeft hier geen invloed op. Van Hoek & Steenkamer heeft Google geen toestemming gegeven om via Van Hoek & Steenkamer verkregen Analytics- informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

MOLLIE

Van Hoek & Steenkamer maakt gebruik van Mollie om online betalen mogelijk te maken voor deelnemers/klanten.

De aldus verkregen informatie wordt overgebracht naar Mollie. Lees het privacybeleid van Mollie voor meer informatie.

Wanneer jij niet online wenst te betalen kun jij dit te allen tijde melden via hello@vanhoeksteenkamer.com.

MAILCHIMP

Van Hoek & Steenkamer maakt gebruik van Mailchimp voor het versturen van haar nieuwsbrief.

Lees het privacybeleid van Mailchimp voor meer informatie.

Wanneer jij de nieuwsbrief niet wenst te ontvangen, kun jij je te allen tijde uitschrijven onderaan de nieuwsbrief. Van Hoek & Steenkamer zal jouw gegevens ten behoeve van het versturen van nieuwsbrieven niet langer opslaan.

Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens verlopen, laat ons dit weten via: hello@vanhoeksteenkamer.com.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Jij hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Jij kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar hello@vanhoeksteenkamer.com. Van Hoek & Steenkamer zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Jij hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Dank voor het doorlezen van de Privacy afspraken.

Zoals je kunt lezen: wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Mocht jij hier anders over denken of een onzorgvuldigheid of onvolledigheid tegenkomen, laat het ons weten via: hello@vanhoeksteenkamer.com.

Ook in dit geval zal Van Hoek & Steenkamer zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Met vriendelijke groet,

Muriel van Hoek & Mireille Steenkamer
Van Hoek & Steenkamer